Menú any nou
- Llagostí cuit
- Mini croquetes de pernil
- Bunyols de bacallà
- Xopet de vermut
- Amanida mesclum tèbia d'escamarlans i llagostins amb mostassa de l'antiga
- Amanida d'escalivada amb tonyina i anxoves
- Amanida de fresasqueso burgs i cruixents de ceba
- Carpaccio de bou amb encenalls de parmesà i pa italià
- Coctel de pinya tropical amb fruits de la mar
- Cardi de marisc
- Escudella catalana
- Carxofes del Prat al forn
- Canelons casolans amb rustido tradicional
- Segon plat
- Entrecot de vedella a la planxa amb espàrrecs bladers i milfulls de patata
- Magret d'ànec amb reducció de fruits vermells del bosc i arròs silvestre
- Espatlla de xai al forn
- Arròs caldós amb llamàntol
- Rellom de bou al pebre verd
- Porquet a l'estil segovià
- Secret de porc ibèric a la graella
- Bacallà a la crema d'alls tendres
- Orada al forn amb patata fornera
- Fran amb nata
- Púding casolà amb nata
- Crema catalana casolana
- Natilles casolanes,
- Serradura portuguesa
- Pastís de nous
- Pastís sache
- Macedònia i yogurt grec amb gelat de mandarina i cruixents de galeta
- Aigua mineral o Refrescos o negre de la casa