Medallons de rap al Jerez
Aquesta recepta de Medallons de Rap al Jerez es prepara en pocs minuts. Un plat casolà i senzill, però de luxe si comptes amb un bon rap fresc.
La recepta és fantàstica perquè respecta al màxim el producte, el sabor i la frescor del peix es realcen amb molt poquets ingredients ben combinats.
La recepta és fantàstica perquè respecta al màxim el producte, el sabor i la frescor del peix es realcen amb molt poquets ingredients ben combinats.
INGREDIENTS per a 2 persones
- Entre 500 i 600 g de rap net i en medallons (el pes és del rap ja net de pell)
- 3-4 grans d'all
- Una branca de julivert picat
- Un gotet (150 ml ) de Fi de Jerez o Camamilla de Sanlúcar
- Sal i pebre
- Opcional: Un parell de pebres de Caiena
ELABORACIÓ dels Medallons de Rap al Jerez
- En una paella o cassola posem un fons d'oli.
- Piquem l'all en làmines i el saltem en aquest oli juntament amb la caiena fins que comenci a prendre color.
- Incorporem el rap i deixem que segelli un minut per cada cara.
- Una vegada segellat el peix, afegim el vi i el julivert molt picat. Cal deixar que evapori l'alcohol mentre anem movent en vaivé la cassola perquè lligui la salsa i espesseixi una miqueta.
- Veu donant la volta al peix amb cura de no desfer-lo perquè es faci per igual
- Quan evapori l'alcohol i tinguem la salsa ben lligada, ja podem servir. Acompanya amb el mateix vi amb el qual hagis preparat el peix, una copa bé fresquita i a gaudir.